Werken met hout en metaal

Diverse activiteiten zijn te doen binnen de categorie ‘Werken met hout en metaal’.
Hieronder is meer te lezen over de activiteiten.

houtmodelbouw

Een van de activiteiten van DOEN! is houtmodelbouw. Hierbij houden wij ons bezig met het maken van allerlei werkstukken, welke grotendeels uit hout bestaan. Zo maken we modellen, speelgoed en voorwerpen. 

 

Houtbewerken

Tijdens het houtbewerken werk je met hout en de daarvoor benodigde machines. Het is hierbij wenselijk dat men voor de veiligheid al enige technische kennis heeft. In een ontspannen sfeer worden spullen gemaakt voor eigen gebruik, familie of vrienden.

Houtbewerken voor jongeren

Houtbewerken voor kinderen vanaf 10 jaar. Zelf aan de slag met zaag, hamer, schuurpapier, schroevendraaier enz. Volwassenen bedienen de ‘gevaarlijke’ machines. Je eigen vogelhuisje, krukje, stukje speelgoed maken. Hoe leuk is dat!

Houtsnijwerk

Met divers klein gereedschap en een houten plank kun je heel veel verschillende dingen maken. Elke donderdagmorgen gaan we aan de slag, zo maak je bijvoorbeeld onderzetters, klokken, juwelenkistjes en nog veel meer.

 

Metaalbewerken

Tijdens de activiteit metaalbewerken ga je actief aan de slag met je hobby. Ook hierbij worden de benodigde machines gebruikt en is het wenselijk dat men al enige technische kennis heeft.

 

Agenda

Houtmodelbouw - donderdag van 8.30 tot 12.00

Periode: hele jaar

Houtsnijwerk - donderdag van 8.30 tot 11.30

Periode: september t/m juli

Houtbewerken - maandag 9.00 tot 16.00

Periode: hele jaar

Metaal- en houtbewerken - donderdag van 10.00 tot 15.00

Periode: hele jaar

Houtbewerken voor Jongeren - dinsdag van 18.45 tot 20.00

Periode: september tot half juni

Vragen?

Wilt u informatie of eerst een keer komen kijken? Stuur dan een mail naar info@doenvenray.nl of maak uw vraag of wens duidelijk via de knop ‘Inschrijven’ hierboven. Wilt u graag gebeld worden, vermeld dan naast uw naam ook uw telefoonnummer.

Bezoek ons

Heuvelstraat 4

5801 CS

Venray

Neem contact op

info@doenvenray.nl
Tel: 06-53330737

© 2021 DOEN! Activiteitencentrum Venray | Ontworpen door D&A Creative Business | Hosting door WordPress | Privacybeleid