Het laatste nieuws

Publiciteit

8 november 2022

PEEL EN MAAS

Er zijn nog te weinig mensen die DOEN! Activiteitencentrum Venray kennen. Voorheen was de naam SeniorService Gilde Venray en gehuisvest op de Prins Bernhardstraat. Nu is DOEN! gevestigd in Jerusalem aan de Heuvelstraat. Er zijn ongeveer 40 groepen en workshops (doe-cursussen) actief. Om DOEN! meer bekendheid te geven komt onze vereniging het komend jaar met grote regelmaat in Peel en Maas met naam, advertenties en berichten. Tevens komt de naam DOEN! dagelijks voorbij op de kabelkrant.

Doelstelling is niet alleen meer bekendheid te krijgen maar ook meer mensen te bereiken die aan een bestaande activiteit deel willen nemen of misschien wel een nieuwe activiteit mee op willen starten. Suggesties zijn altijd welkom.

Nieuwe activiteiten

7 november 2022

THEMAGERICHT HAKEN en VERHALEN VERTELLEN .

Deze workshops of doe-cursussen zouden starten op 9 november. Vanwege te weinig aanmeldingen worden beide activiteiten opgeschort. Mensen die zich ingeschreven hebben blijven op de wachtlijst staan en zodra er wel voldoende deelnemers zijn gaan we in overleg een andere datum plannen.

21 juli 2022

IN HET KOMEND SEIZOEN IS HET PLAN DE VOLGENDE ACTIVITEITEN TE GAAN STARTEN BIJ DOEN! ACTIVITEITENCENTRUM VENRAY.
  1. Creatief met STOFFEN, machinaal of met de hand, met recyclebare stoffen zoals spijkerstof. De precieze vorm wordt nog bekend gemaakt.
  2. CULTUREEL EN RELIGIEUS erfgoed in Venray. Stilgestaan wordt bij een aantal onderwerpen als kloosters, beeldjes in gevels van huizen, monumenten, de zeven (ja, u leest het goed) Lourdesgrotten in Venray en natuurlijk kruisen en kapellen. Daarnaast wordt de mogelijkheid gegeven stil te staan bij onderwerpen op dit gebied die door deelnemers zelf worden aangegeven.
  3. NAAIGROEP gaat starten zodra er een Teamleider of Teamleidster is die deze groep wil begeleiden.

Nieuwe locatie

14 september 2021

DOEN! Activiteitencentrum Venray is in september 2021 verhuisd naar het gebouw Jerusalem. Het adres van deze locatie is Heuvelstraat 4 in Venray.

Nieuwsbericht

31 augustus 2021

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de nieuwste nieuwsberichten en mededelingen. 

Bezoek ons

Heuvelstraat 4

5801 CS

Venray

Neem contact op

info@doenvenray.nl
Tel: 06-53330737

© 2021 DOEN! Activiteitencentrum Venray | Ontworpen door D&A Creative Business | Hosting door WordPress | Privacybeleid