Het laatste nieuws

EXPOSITIE

De Expositie in de maand september in het voormalige Xenospand aan het Kapelaanspad werd door bijna 2500 mensen bezocht. Er zijn een groot aantal nieuwe inschrijvingen voor deelname aan een activiteit. De Teamleiders die we misten, worden bijna allemaal vervangen. Én er worden waarschijnlijk een aantal nieuwe activiteiten opgestart. Kortom, de expositie was een succes en hopelijk weten nu meer mensen van DOEN!

Een aantal mensen kennen wel SeniorService Gilde Venray aan de Bernhardstraat, maar hebben nooit gehoord van DOEN! Welnu SeniorService is dus veranderd in DOEN! Daarmee wordt niet meer de suggestie gewekt dat we er alleen voor ouderen zijn, alhoewel dat wel een belangrijke doelgroep blijft. Niet gepensioneerden en zelfs jongeren zijn welkom bij DOEN!.

TEAMLEIDERS en DEELNEMERS GEZOCHT

TEAMLEIDERS

Een Teamleider brengt zijn hobby, kennis, kunde of vaardigheid belangeloos over aan mensen die daar belangstelling voor hebben. Bij DOEN! Activiteitencentrum Venray zijn ongeveer 40 groepen actief. Bij de volgende groepen wordt nog een Teamleider gezocht die deze wil begeleiden:
Glasbewerken op dinsdagavond.
Pasteltekenen op donderdagmiddag. 

 DEELNEMERS

Voor de volgende activiteiten is nog plek voor deelnemers:
Kaarten maken – maandagmorgen en woensdagmorgen.
Hardanger – maandagmiddag.
Discussie en Debat – dinsdagmorgen.
Houtsnijwerk – dondermorgen.

NIEUWE ACTIVITEITEN

Er worden mogelijk een paar nieuwe activiteiten opgestart waaronder vliegers maken voor zowel volwassenen als voor kinderen.

VRAGEN OF BELANGSTELLING?

Heb je belangstelling voor een van de activiteiten als deelnemer, vul dan het inschrijfformulier in. Een inschrijving leidt overigens tot geen enkele verplichting.
Als je vragen hebt over of interesse hebt in het begeleiden van een groep als Teamleider, stuur dan een mail naar info@doenvenray.nl of bel met 06-53330737.

LOCATIE

DOEN! Activiteitencentrum Venray is in september 2021 verhuisd naar het gebouw Jerusalem. Het adres van deze locatie is Heuvelstraat 4 in Venray. Sommige mensen kennen wel SeniorService Gilde Venray aan de Bernhardstraat. Welnu die naam is dus veranderd in DOEN! omdat we niet de suggestie willen wekken dat we er alleen voor ouderen zijn, alhoewel dat wel een belangrijke doelgroep blijft.

NIEUWS

Houd onze Website, Facebook en Instagram in de gaten voor informatie en nieuwsberichten. Daarnaast zijn er via de regionale nieuwsbladen en -zenders regelmatig berichten te lezen, te horen of te zien over DOEN!

Bezoek ons

Heuvelstraat 4

5801 CS

Venray

Neem contact op

info@doenvenray.nl
Tel: 06-53330737

© 2021 DOEN! Activiteitencentrum Venray | Ontworpen door D&A Creative Business | Hosting door WordPress | Privacybeleid