Het laatste nieuws

Op zoek naar………

Binnenkort is de Algemene Ledenvergadering van de vereniging DOEN! Activiteitencentrum Venray.
Het bestuur is op zoek naar een nieuw Bestuurslid. Als er iemand bereid is om dit te gaan doen en daarnaast ook nog digitaal goed onderlegd is, zou dat heel fijn zijn.
Maar…. als iemand geen bestuurslid wil zijn maar wél ondersteuning wil bieden met het hele digitiale gebeuren, kan dat ook. Bij ondersteuning valt te denken aan de website onderhouden, mailadressen toevoegen of veranderen, overzicht houden op alle accounts enz. enz.

Heb je belangstelling maar wil je eerst verder geïnformeerd worden? Laat dat dan weten via info@doenvenray.nl of bel met 06-53330737. We maken dan een afspraak om kennis te maken en het e.e.a. uit te leggen en te bespreken.

Nieuwe ACTIVITEITEN en uitbreiding van bestaande ACTIVITEITEN

Nieuwe Activiteiten die gestart zijn:
Tekenen en Schilderen voor Jongeren – Spaanse Conversatie.

Nieuwe Activiteiten die nog gestart gaan worden:
Poolse Gespreksgroep – Vliegers maken voor volwassenen en voor kinderen.

Workshops die gestart zijn of weer starten bij voldoende aanmeldingen:
Verhalen Vertellen – Handmassage – Genealogie.

EXPOSITIE

De Expositie in de maand september 2023, in het voormalige Xenospand aan het Kapelaanspad, werd door bijna 2500 mensen bezocht. Er kwamen een groot aantal nieuwe inschrijvingen voor deelname aan een activiteit. De Teamleiders waar nog naar gezocht werd, zijn bijna allemaal gevonden. Én er zijn een aantal nieuwe activiteiten uit voortgekomen en inmiddels opgestart. Kortom, de expositie was een succes en hopelijk weten nu meer mensen van DOEN!.

Menigeen kent of heeft wel gehoord van SeniorService Gilde Venray maar nooit van DOEN! Activiteitencentrum Venray. Welnu, de naam van SeniorService Gilde Venray is dus veranderd in DOEN! Activiteitencentrum Venray en de vereniging is tijdens de Coronaperiode verhuisd van de Bernhardstraat naar Jerusalem op de Heuvelstraat.

TEAMLEIDERS en DEELNEMERS GEZOCHT

TEAMLEIDERS

Een Teamleider brengt zijn hobby, kennis, kunde of vaardigheid belangeloos over aan mensen die daar belangstelling voor hebben. Bij DOEN! Activiteitencentrum Venray zijn 44 groepen en 8 workshops actief. Bij de volgende groepen wordt nog een Teamleider gezocht die deze wil begeleiden:
Glasbewerken op dinsdagavond en op een nader te bepalen dagdeel.
Pasteltekenen op donderdagmiddag.

 DEELNEMERS

Voor de volgende activiteiten is nog plek voor deelnemers:
Kaarten maken – maandagmorgen en woensdagmorgen.
Discussie en Debat – dinsdagmorgen.
Houtsnijwerk – donderdagmorgen.
– Metaalbewerken – maandag en donderdag.
– Naaigroep – donderdagmiddag
– Franse Conversatie – maandagavond
– Intuïtief Tekenen – dinsdagmiddag
– Schilderen – woensdagmorgen en donderdagmiddag
Een workshop wordt gestart bij voldoende inschrijvingen na overleg met de Teamleider

NIEUWE ACTIVITEITEN

Er worden mogelijk een paar nieuwe activiteiten opgestart waaronder vliegers maken voor zowel volwassenen als voor kinderen.

VRAGEN OF BELANGSTELLING?

Heb je belangstelling voor een van de activiteiten als deelnemer, vul dan een inschrijfformulier in via de website of via een papieren versie te vinden op locatie. Een inschrijving leidt overigens tot geen enkele verplichting.
Als je vragen hebt over of interesse hebt in het begeleiden van een groep als Teamleider, stuur dan een mail naar info@doenvenray.nl of bel met 06-53330737.

LOCATIE

DOEN! Activiteitencentrum Venray is in september 2021 verhuisd naar het gebouw Jerusalem. Het adres van deze locatie is Heuvelstraat 4 in Venray. Sommige mensen kennen wel SeniorService Gilde Venray aan de Bernhardstraat. Welnu die naam is dus veranderd in DOEN! omdat we niet de suggestie willen wekken dat we er alleen voor ouderen zijn, alhoewel dat wel een belangrijke doelgroep blijft.

NIEUWS

Houd onze Website, Facebook en Instagram in de gaten voor informatie en nieuwsberichten. Daarnaast zijn er via de regionale nieuwsbladen en -zenders regelmatig berichten te lezen, te horen of te zien over DOEN!

Bezoek ons

Heuvelstraat 4

5801 CS

Venray

Neem contact op

info@doenvenray.nl
Tel: 06-53330737

© 2021 DOEN! Activiteitencentrum Venray | Ontworpen door D&A Creative Business | Hosting door WordPress | Privacybeleid