Expositie 2020

Expositie oktober/november 2020

Openingstijden

  • de maanden oktober en november op vrijdag en zaterdag geopend van 12:00 – 15:00 uur
  • op koopzondagen 25 oktober en 29 november eveneens geopend van 12:00 – 15:00 uur

Op zaterdag 3 oktober ging om 12:00 uur de deur van het voormalige Xenos-pand open voor onze Expositie 2020. Het aantal belangstellenden nam gedurende de eerste twee uurtjes gestaag toe.
De cameraman van Oproep Venray arriveerde en even later nam Dave Edwards de eerste interviews af. Voorzitter Victor Weijs en activiteitencoördinator Maria aan den Boom beantwoordden vragen en deden hun verhaal. Er werd even teruggeblikt op de tijd van Seniorservice, maar al gauw werd verteld hoe DOEN! Activiteitencentrum Venray met vernieuwend elan bezig is met de naaste en verdere toekomst. Een voorbeeld daarvan is de oriëntatie op en – vanwege Corona hopelijk vanaf november – de eerste stappen in de nieuwe extra lokatie Jerusalem.
Toen wethouder Anne Thielen arriveerde, werd zij door het bestuur welkom geheten en om 14:00 uur ging iedereen naar buiten. Na een woordje van Victor en Anne prikten beiden elk een ballon bij de ingang door en was Expositie 2020 formeel geopend. Klik op de volgende link voor een uitzending van Omroep Venray over de opening van onze expositie.
Omroep Venray: Opening Expositie DOEN! (video)

Expositie 2020 in beeld (beweeg de muis over de foto voor een bijschrift)

De openingsdag van Expositie 2020 in beeld (beweeg de muis over de foto voor een bijschrift)