Doe-cursussen en Workshops

In een aantal bijeenkomsten leer je op diverse gebieden mooie werkjes te maken en leuke resultaten te bereiken.

Bloemschikken

Vier maal per jaar iets maken, passend bij het seizoen. Een krans met Kerst en Pasen met natuurlijke materialen en bijpassende versieringen, een bloementaartje in het voorjaar en een herfststuk in het najaar.

Themagericht Haken

Leren haken is niet moeilijk. Met drie basissteken en enkele technieken zijn talloze variaties mogelijk. Voor bepaalde gelegenheden kunnen er leuke werkstukjes gemaakt worden.

Verhalen Vertellen

Hoe zou het leven eruit zien zonder verhalen? Tijdens deze workshops leer je de fijne kneepjes van het vertelambacht. Met verhalen maak je contact en deel je dingen in de vorm van wijze lessen, grappige verhalen of gewoon informatie.

Genealogie

Stamboomonderzoek is een virus. Als je er mee besmet raakt kom je er niet meer vanaf. De cursus Genealogie geeft je handvatten om je eigen familiegeschiedenis in kaart te brengen. Je krijgt de kennis en vaardigheid bijgebracht die voor zo’n onderzoek nodig zijn.

Agenda

Themagericht Haken - woensdag van 19.00 - 21.00 uur

Thema Sint: 1 en 15 november. Thema Kerst: 29 november en 13 december. Thema Pasen: 6 en 20 maart.

Verhalen Vertellen - woensdag van 19.30 - 21.30 uur

Vier bijeenkomsten: op 20 en 27 september en 4 en 11 oktober 2023

Bloemschikken - woensdag van 13.30 - 16.00 uur
Herfststuk – 4 oktober. Datum voor het maken van een kerstkrans, voorjaarskrans en bloementaartje, worden t.z.t. bekend gemaakt.
Genealogie - dinsdag 24 oktober om 19.00 uur introductiebijeenkomst

Afspraken over het tijdstip van de resterende 7 bijeenkomsten worden tijdens de eerste bijeenkomst in overleg met de cursisten gemaakt.

Vragen?

Wilt u informatie of eerst een keer komen kijken? Stuur dan een mail naar info@doenvenray.nl of maak uw vraag of wens duidelijk via de knop ‘Inschrijven’ hierboven. Wilt u graag gebeld worden, vermeld dan naast uw naam ook uw telefoonnummer.

 

 

Bezoek ons

Heuvelstraat 4

5801 CS

Venray

Neem contact op

info@doenvenray.nl
Tel: 06-53330737

© 2021 DOEN! Activiteitencentrum Venray | Ontworpen door D&A Creative Business | Hosting door WordPress | Privacybeleid